Programele Școlii de Valori

CONSTRUIM UN ECOSISTEM EDUCAȚIONAL

Noi credem în potențialul tinerilor de a-și transpune în realitate visurile mărețe, ideile despre umanitate și drumul în atingerea misiunii personale. Poveștile tuturor oamenilor care au obținut succesul fac referire la creșterea mentală, dezvoltarea emoțională și îmbunătățirea stimei de sine a copilului care devine adolescent și apoi adult.

Reziliența personală, gândirea progresistă și determinarea pentru depășirea potențialului sunt apanajul oricărui tânăr care dorește să reușească în viață.

Energia interioară, mintea ageră, dezvoltarea intuiției, preocuparea pentru lucrurile care contează pentru el și pentru ceilalți, precum și tolerața la risc pot transforma potențialul uman și declanșa în oricare individ dorința de reușită și curajul de a depăși obstacolele vieții.

Credem că tinerii au nevoie să descopere cum pot visa, cum se pot lăsa purtați de ideile mărețe care nu le dau pace și cum își poți folosi propriul sistem de valori, în mod colaborativ, pentru a transforma societatea actuală într-una bazată pe valori sănătoase.

Viziunea Școlii de Valori presupune contribuția prin educație într-un ecosistem în cadrul căruia împreună cu partenerii noștri și cu societatea civilă facem schimb de valoare și contribuim la dezvoltarea unor programe coerente, consistente și cu sens care promovează relațiile pozitive, incluziunea socială și școlară și repoziționează importanța educației centrată pe valori sănătoase, la nivel de societate. În acest sens, începând din 2019 suntem parteneri în EduNetworks, contribuind la dezvoltarea personală a profesorilor și elevilor înscriși în program.


IMPACT, SCALABILITATE & SUSTENABILITATE